Ο Κώστας Καραμανλής και τα παιδιά του στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά- OPAP Arena» - Το ευχαριστώ στον Μελισσανίδη (ΦΩΤΟ)


Στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού ο Κώστας Καραμανλής με τα παιδιά του

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής και τα παιδιά του επισκέφτηκαν το γήπεδο της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά- OPAP Arena», ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και στην συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Καζακστάν, φιλοξενούμενοι του κ. Μελισσανίδη στην προεδρική σουίτα.


Επιπλέον ο κ. Κώστας Καραμανλής, άφησε ένα ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο συγχαίρει τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη για το σπουδαίο του έργο. Πιο συγκεκριμένα γράφει: «Θερμά συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο μνήμης και σεβασμού στον προσφυγικό ελληνισμό»


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ο κ. Κώστας Καραμανλής και τα παιδιά του Αλίκη και Αλέξανδρος επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης την OPAP ARENA. Ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και στη συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη του Καζακστάν, φιλοξενούμενοι του κ. Μελισσανίδη στην προεδρική σουίτα.

Ο πρώην πρωθυπουργός και τα δίδυμα τέκνα του εξέφρασαν τον θαυμασμό τους τόσο για όσα βίωσαν στο Μουσείο, όσο και για την εμπειρία της παρακολούθησης ενός σημαντικού αγώνα στο πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Μελισσανίδη για την πρόσκλησή του και αυτός με τη σειρά του τούς ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους.
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια