Ντέμης: «Η ΑΕΚ δεν κέρδισε ένα ματς που είχε στο χέρι της, είναι πιο συγκεντρωμένη στα ντέρμπι» (VIDEO)


Πώς σχολίασε το 3-3 της ΑΕΚ με τον Άρη ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή του Monday FC για το 3-3 της ΑΕΚ με τον Άρη και αναφέρθηκε στα νεκρά διαστήματα που πληρώνει η Ένωση χάνοντας βαθμούς, ενώ στάθηκε στην συγκέντρωση που δείχνει στα ντέρμπι.

«Ήταν 100% υπόθεση της ΑΕΚ. Ήταν στο χέρι της το παιχνίδι. Έχουμε δει αρκετές φορές την ΑΕΚ μετά το πρώτο γκολ να κάθεται. Πέρυσι δεν το έκανε αυτό», είπε ο Ντέμης και πρόσθεσε: «Μπήκε πολύ καλά η ΑΕΚ, αλλά όταν άρχισε να κάθεται, ο Άρης άρχισε να ανεβαίνει. Δεν έπαιξε τρομερά ο Άρης. Η ΑΕΚ όταν έπαιζε ήταν πολύ καλή. Το ξανάκανε με το που έμεινε πίσω στο σκορ. Τελείωσε η ΑΕΚ το ματς με την ίδια να υποχωρεί. Η ΑΕΚ δεν έχει καθαρό μυαλό ίσως, ή δεν κρατάει την μπάλα. Τελειώνουν τα παιχνίδια στη μικρή της περιοχή και δέχεται γκολ στο τέλος. Η ΑΕΚ είναι σαν να έχει κενά διαστήματα και τα πληρώνει».

«Ο Κουέστα κράτησε τον Άρη στο ματς. Στην απόκρουση του Λιούμπισιτς στο 0-1 και σε εκείνη με τον Τσούμπερ στο 2-3», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης σε ό,τι αφορά το σχόλιό του για τα πρόσωπα του ματς.

«Η ΑΕΚ θα έπαιρνε προβάδισμα δύο γκολ. Ξέραμε ότι ο Λιούμπισιτς είναι πολύ καλός. Ο Ρότα μου άρεσε επίσης. Και ο Άμραμπατ. Ο Πόνσε έβαλε απίθανο γκολ, έβαλε εντυπωσιακή δύναμη με το κεφάλι στην πρώτη τελική του. Την δουλειά του την έκανε», ανέφερε για την ΑΕΚ ο Νικολαΐδης.

Δείτε το βίντεο:







ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια