Η Λαμία τους βγάζει στην σέντρα: «Μπήκαν κανονικά όλες οι κάμερες, σας καλούμε έλεγχο! - Θέλετε κόσμο στο γήπεδο η όχι;»


Η ΠΑΕ Λαμία δηλώνει πως το γήπεδό της πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας που έχουν τεθεί από την κυβέρνηση

Την έντονη αντίδραση της Λαμίας προκάλεσε η απόφαση να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους η αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ (17:00) για την πρεμιέρα των πλέι οφ επειδή όπως ισχυρίζεται η ΔΕΑΒ δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες ασφαλείας στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η ομάδα της Φθιώτιδας καθιστά σαφές πως το γήπεδο πληροί πλέον όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας που έχουν τεθεί, αφού σήμερα τοποθετήθηκαν οι τρεις κάμερες που αναμένονταν.

«Λόγω έλλειψης 3 καμερών που είχε γίνει η παραγγελία από το εξωτερικό και παρελήφθησαν εχθές και η τοποθέτησή τους έχει ήδη σήμερα ολοκληρωθεί, ο αγώνας της Κυριακής 10/3 (65 ώρες πριν) με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών!!», λέει η ανακοίνωση.

«Τελικά αναρωτιόμαστε: Θέλουμε κόσμο στα γήπεδα ή όχι;», καταλήγει η ανακοίνωση της Λαμίας, που είχε εκδώσει εισιτήρια για το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερωθήκαμε στις 22:11 (!) το βράδυ της Πέμπτης 7/3 με έγγραφο από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ότι εξαιτίας της μη ολοκληρωμένης λειτουργίας του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, (λόγω έλλειψης 3 καμερών που είχε γίνει η παραγγελία από το εξωτερικό και παρελήφθησαν εχθές και η τοποθέτησή τους έχει ήδη σήμερα ολοκληρωθεί) ο αγώνας της Κυριακής 10/3 (65 ώρες πριν) με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών!!

Πληροφορούμε ωστόσο τον φίλαθλο κόσμο ότι πλέον το ΔΑΚ Λαμίας είναι 100% σύννομο και πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις διεξαγωγής ασφαλούς αγώνα και καλούμε όλες τις αρμόδιες Αρχές για έλεγχο και πιστοποίηση της σύννομης λειτουργίας του συστήματος παρακολούθησης του γηπέδου μας, 55 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Και τελικά αναρωτιόμαστε: Θέλουμε κόσμο στα γήπεδα ή όχι;

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια