«Η μαγική προσφορά της ΑΕΚ που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα με Μίλσον» - Τι αναφέρουν τα ισραηλινά ΜΜΕ για τον άσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ


Οι Ισραηλινοί συντηρούν το θέμα Μίλσον-ΑΕΚ, τι αναφέρουν για την προσφορά που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μίλσον, αλλά και η ατάκα του ατζέντη του, Μάουρο Άλμπες πως «δεν θα μιλήσω «Δεν θα μιλήσω για το μέλλον του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, αλλά μπορώ να πω ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο η ΑΕΚ για αυτόν, υπάρχουν και άλλες ομάδες» φαίνεται πως άλλαξε τα δεδομένα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Και πάμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε; Στις αρχές του μήνα και δη στις 8 του Μάρτη η Μακάμπι Τελ Αβίβ διέρρεε στον Τύπο του Ισραήλ πως ο παίκτης δεν θα πωληθεί ανεξαρτήτως προσφοράς. Τονιζόταν, μάλιστα, πως ο Μίλσον έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο έως το 2026 και ότι δεν υφίσταται ρήτρα αποδέσμευσης, προκειμένου κάποιος σύλλογος να τον αποκτήσει πληρώνοντας αυτό το ποσό.

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν. Στα ρεπορτάζ των Ισραηλινών και δη του Sport5 υπάρχει αναφορά για την «καλή σχέση της ΑΕΚ με τον ισραηλινό ποδόσφαιρο» σπεύδοντας να αναφερθούν στην προ ετών αγορά του Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και στο γεγονός ότι είναι, πλέον, ένα καυτό όνομα. Και εν συνεχεία τονίζοντας πως «η ΑΕΚ μπορεί να κάνει μία καλή προσφορά με κάποια εκατομμύρια και να τον πάρει».

«Μία μαγική προσφορά της ΑΕΚ από οικονομικής άποψης θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα για την Μακάμπι, ενώ μπορεί η επιθυμία για πραγματοποίηση της μεταγραφής να προέλθει από τον παίκτη», αναφέρουν ακόμη οι Ισραηλινοί.

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια