AekPhotos.Gr

Ήταν 27-03-1997 όταν η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Άρη μέσα στο Νίκος Γκούμας


Ο ΑΡΗΣ ήταν μόλις έναν πάνω από την ζώνη υποβιβασμού, κινδυνεύοντας να πέσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Β´ Εθνική, κάτι το οποίο στο τέλος της περιόδου δεν κατάφερε να αποφύγει.

Το 1997 ήταν η χρόνια που ήθελε τον ΑΡΗ να υποβιβάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στον αγώνα λοιπόν αυτόν, με προπονητή τον Πέτρο Ραβούση (ο οποίος λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει παραίτηση από την ομάδα, κάτι που αναίρεσε ύστερα από παρουσία 2000 φιλάθλων της Ένωσης στην προπόνηση της ομάδας, έξω από το Ν. Γκούμας) στην η ΑΕΚ νίκησε τον ΑΡΗ με σκορ 5-1.

Με το χατ-τρικ του Χρήστου Κωστή στο 14ο, 18ο και 75ο λεπτό, συν τα δυο γκολ από τον Μπορμπόκη στο 40ο λεπτό και του Κετσπάγια στο 81ο λεπτό, η ΑΕΚ πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες απέναντι στον ΑΡΗ στην ιστορία τους, με τον αντίπαλο να καταφέρνει να βάλει μόνο ένα γκολ με τον Βασίλη Δημητριάδη, στο 28ο λεπτό, ο όποιος τρεις μήνες πριν είχε πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η σύνθεση του Πέτρου Ραβούση ήταν: Ατματσίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Μανωλάς,Κωστένογλου, Καραγιάννης (75 Κοπιτσής), Κετσπάγια, Σαβέφσκι, Μαρτσέλο (64 Μπατίστα), Κωστής, Νικολαϊδης(64 Μαλαδένης).








ΠΗΓΗ: AEKEMPIRE.GR

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια