Έπος: Η φανέλα του Τάκη Νικολούδη από τη μυθική πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα στο μουσείο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)


Μεγάλη προσθήκη με σημαντική ιστορία θα βρίσκεται στο μουσείο της ΑΕΚ Στην OPAP Arena

Ένα σπουδαίο κειμήλιο μεγάλης αξίας θα προστεθεί στο στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ καθώς ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης δώρισε την φανέλα του Τάκη Νικολούδη από το παιχνίδι με το Ερυθρό Αστέρα, το οποίο έδωσε την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της σεζόν 1976-1977.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Ενα ακόμα κειμήλιο μεγάλης ιστορικής αξίας προστέθηκε στη συλλογή του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργήσει πολύ σύντομα στην OPAP ARENA. Ο γνωστός Ενωσίτης Αλέξανδρος Μαργαρίτης παραχώρησε ένα πολύ σημαντικό «κομμάτι» της εντυπωσιακής προσωπικής του συλλογής, τη φανέλα που φορούσε ο Τάκης Νικολούδης τη βραδιά που κατακτήθηκε η πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της σεζόν 1976-1977, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι!

Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου».
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια