ΕΠΟ: Νέα σφαλιάρα σε Κούγια - Δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα σε βάρος της Κορίνθου


Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της Κορίνθου για τα όσα ανέφερε σε δηλώσεις της μετά το παιχνίδι με τον Παναργειακό ο Κούγιας

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη στο σωματείο του ΠΑΣ Κορίνθου, αλλά και του νόμιμου εκπροσώπου για τις δυσμενείς δημόσιες δηλώσεις που έκανε μετά την λήξη του αγώνα με τον Παναργειακό.

Τότε νόμιμος εκπρόσωπος της ομάδας ήταν ο Αλέξης Κούγιας, αφού δεν είχε ακόμη παραιτηθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Κούγιας εκτός των δηλώσεων είχε κάνει και… ομορφιές πριν ξεκινήσει ο αγώνας:

Δείτε εδώ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος», νομίμως εκπροσωπούμενου.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι στις 16-3-2024 προέβη σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις σχετικά με τον αγώνα ΠΑΣ Κόρινθος – Παναργειακός που διεξήχθη την 16-3-2024 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1,2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια