Δεν λιώνει ποτέ η καραμέλα της γραφικότητας του Λουτσέσκου: «Μας έκοψαν 9 βαθμούς και μας πήραν τον τίτλο το 2018»


Αντε πάλι τα ίδια από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρωτάθλημα του 2018.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ιταλικό podcast για τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα του 2018 λέγοντας τις γνωστές γραφικότητες και πλέον είναι ξεκάθαρο πως δεν λιώνει ποτέ η καραμέλα της γραφικότητας του Ρουμάνου προπονητή.

«Εδώ στην Ελλάδα κατακτήσαμε το πρωτάθλημα ύστερα από 34 χρόνια, αλλά πρέπει να πω ότι ακόμα και τη σεζόν πριν από τον τίτλο, το 2017-18, είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα στο χόρτο και μας το αφαίρεσαν στα χαρτιά», είπε χαρακτηριστικά με τον γνωστό γραφικό τρόπο ο Λουτσέσκου. 

«Μας έκοψαν 9 βαθμούς και μας πήραν εκείνο τον τίτλο, αφαιρώντας μας παράλληλα άλλους 2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα -το οποίο κερδίσαμε», συμπλήρωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

«Εκείνη ήταν μια απίστευτη ιστορία, γιατί στην Ελλάδα, πέρα από το ποδόσφαιρο, τα «εγώ» των προέδρων, των ιδιοκτητών των ομάδων, είναι τεράστια. Είναι πλούσιοι, αλλά με τεράστια «εγώ». Κατά τη γνώμη μου -όπως εγώ το νιώθω που βρίσκομαι οκτώ χρόνια εδώ- προέχει στην Ελλάδα η μάχη μεταξύ των ιδιοκτητών, η μάχη για να δουν ποιος είναι ο πιο δυνατός. Και κατόπιν ερχόμαστε εμείς, οι ομάδες. Οπότε, κερδίσαμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μας αφαίρεσαν αυτούς τους βαθμούς για το τίποτα. Τέλος πάντων, δεν ξαναμπαίνω σε αυτή την ιστορία, αλλά για εμένα κερδίσαμε και το πρωτάθλημα εκείνο», είπε ακόμη ο Λουτσέσκου.

Και, πλέον, άπαντες αναρωτιόμαστε, δεν βαρέθηκες τις γραφικές δηλώσεις ρε Ραζβάν;ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια