Οριστικά χωρίς κόσμο το Λαμία-ΑΕΚ!


Η ΔΕΑΒ με νέα της ανακοίνωση γνωστοποιεί πως δεν θα υπάρξει παρουσία οπαδών στο Λαμία-ΑΕΚ, αφού δεν προκύπτουν εγγράφως οι ισχυρισμοί των Φθιωτών πως έχουν λυθεί τα προβλήματα στο γήπεδο.

Οριστικά χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί η πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League ανάμεσα στη Λαμία και την ΑΕΚ στο «ΔΑΚ».

Όπως έκανε γνωστό μέσω νέας ανακοίνωσης σήμερα η ΔΕΑΒ, οι ισχυρισμοί των Φθιωτών ότι έχουν λυθεί όλα τα ζητήματα στο γήπεδο δεν επιβεβαιώνονται από κάποιο στοιχείο ή έγγραφο που η ίδια η αιτούσα όφειλε να προσκομίσει.

Μάλιστα, τονίζεται πως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που έκανε η αρμόδια αστυνομική αρχή, ότι δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες όπως αρμόζει ο νόμος. Κάπως έτσι, το παιχνίδι -μοιραία- θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι, με την υπ' αριθμ. 7/08-03-2024 απόφασή της, απέρριψε την από 8/3/2024 αίτηση θεραπείας της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για ανάκληση της υπ' αριθμ. 6/2024 απόφασής της, καθόσον ο σχετικός ισχυρισμός της αιτούσας ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο ή έγγραφο που η ίδια η αιτούσα όφειλε να προσκομίσει.

Ως εκ τούτου, ισχύει η υπ' αριθμ. 6/2024 απόφαση επιβολής διοικητικής κύρωσης της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΚ που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούσαν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο, όπως ο νόμος ορίζει».
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια