Προχωρά το μεγάλο σχέδιο του Μελισσανίδη για το ΑΕΚ Sportcity στα Σπάτα!


Το όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, SportCity παίρνει σάρκα και οστά

Και με την… βουλά προχωράει πλέον το όραμα του ΑΕΚ Sportcity!

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες εγκρίθηκε η πολεοδομική μελέτη που περιλαμβάνει και την επέκταση του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα που οραματίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αυτό σημαίνει πως υλοποιείται πλέον το σχέδιο πόλης γύρω από το προπονητικό της Ένωσης και άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για να πάρει «σάρκα και οστά» το ΑΕΚ Sportcity, το νέο κιτρινόμαυρο project που παρουσίασε ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης πριν μερικούς.

Η ΑΕΚ λοιπόν, στον χώρο που διαθέτει, μπορεί να ξεκινήσει να θεμελιώνει το AEK Sportcity με το πολυτελές ξενοδοχείο, τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις.

Αυτό είναι το AEK Sportcity

O Δημήτρης Μελισσανίδης έπειτα από την ολοκλήρωση του υπερσύγχρονου γηπέδου που βοήθησε στην επίτευξη του νταμπλ από την ομάδα, πλέον έχει βάλει μπροστά τα σχέδια για την ανάπτυξη και του προπονητικού κέντρου.

Ένα κέντρο, το οποίο ο Μελισσανίδης θέλει να έχει τα πάντα για τους παίκτες και όλα τα στελέχη του συλλόγου.

Τα Σπάτα αυτή τη στιγμή έχουν την παρακάτω μορφή:


Τα σχέδια του «Τίγρη» για τη μελλοντική εικόνα στα Σπάτα:


Παράλληλα, η ΑΕΚ με ενέργειες του ισχυρού της άνδρα προέβη στην αγορά 100 στρεμμάτων στη γύρω περιοχή, η οποία θα εξελιχθεί σε AEK Sportcity και θα περιέχει τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων, δύο γήπεδα για τις ακαδημίες μαζί με πισίνες και γήπεδα τένις. Τα στρέμματα που αγόρασε η Ένωση:


Το ξενοδοχείο θα καλύπτει όλες τις ανάγκες των παιδιών από τις ακαδημίες της ΑΕΚ για τα παιδιά που προέρχονται όλη την Ελλάδα, ενώ ο δεύτερος όροφος προορίζεται για την πρώτη ομάδα που θα καταλύει εκεί στις αποστολές της. Το ισόγειο θα είναι ένας χώρος με πολλές χρήσεις, ο οποίος θα περιλαμβάνει πολλές εγκαταστάσεις που θα καλύπτουν κάθε ανάγκη για τους παίκτες της ομάδας και των ακαδημιών. Από γυμναστήριο και γήπεδο τένις, μέχρι μπαρ, εστιατόρια, βιβλιοθήκη και Smart Room & Smart Tecnology. Η εξωτερική μορφή του ξενοδοχείου:
Ο πρώτος όροφος του ξενοδοχείου:


Αλλά και ο δεύτερος που θα βρίσκεται η αντρική ομάδα:


Δείτε τα σχέδια της ΑΕΚ για το AEK Sportcity

Πατήστε στο παρακάτω λινκ:

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια