AekPhotos.Gr

Πέρασε ...αέρας από τα Ιλίσια - Η ΑΕΚ νίκησε (3-0) τον Ηλυσιακό και έκανε το 4Χ4!


Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Ηλυσιακού και οδηγεί την κούρσα της Volleyleague

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από τα Ιλίσια επικρατώντας με 3-0 σετ του Ηλυσιακού για την 4η αγωνιστική της Volleyleague.

Η «Ένωση» πέτυχε την 4η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.  Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή μέσα στο γήπεδο και ακόμα και σε σημεία που ο Ηλυσιακός βρέθηκε να πιέζει ή να προηγείται, βρήκε τις λύσεις και με «καθαρό» μυαλό αντέδρασε σωστά παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο από μια δύσκολη έδρα. Οι «κιτρινόμαυρες» πίεσαν όταν έπρεπε από το σερβίς, η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου βοήθησε εξαιρετικά την ομάδα μοιράζοντας σωστά το παιχνίδι κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP ενώ πολύ καλά ποσοστά είχε η ομάδα και στην υποδοχή.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο σετ, η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω με 3-1, αλλά έπειτα από διαδοχικά λάθη των γηπεδούχων, πέρασε μπροστά (6-10). Η Νικόλοβα με άσο και η Κωνσταντινίδου, νικώντας στη «μάχη» του φιλέ, διαμόρφωσαν το 8-13, ενώ η Στράντζαλή και το μπλοκ της Κωνσταντινίδου έκαναν το 8-15. Ο Ηλυσιακός μείωσε στους 3 πόντους (12-15), αλλά η ΑΕΚ με τη Στράντζαλη αύξησε και πάλι τη διαφορά (15-23). Το σετ το τελείωσε η Νικόλοβα, η οποία έκανε το 17-25.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε καλύτερα για την «Ένωση», με τη Πάσκοβα να βάζει μπροστά την ΑΕΚ (3-6, 5-8). Στη συνέχεια, η Νικόλοβα, αλλά και οι Καλαντάτζε και Στράντζαλη, έδωσαν μεγαλύτερη διαφορά στην ΑΕΚ (9-19), με τον Ηλυσιακό να μη μπορεί να βρει λύση απέναντι στην τρομερή «Ένωση». Η Καλαντάτζε με άσο έκανε το 12-22 και η Στράντζαλη το 15-25.

Στο τρίτο σετ ο Ηλυσιακός ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικός. Και πέρασε μπροστά με 4 πόντους διαφορά (11-7). Η ΑΕΚ όμως, με Νικόλοβα, Μπλάνκο και Στράντζαλη ισοφάρισε αρχικά σε 12-12, ενώ με μπλοκ της Θεσσαλονικιάς αθλήτριας πέρασε μπροστά (12-13). Ο Ηλυσιακός, ωστόσο, πήρε εκ νέου τα ηνία και βρέθηκε πολύ κοντά στο σετ (21-17). Αλλά η ΑΕΚ με Νικόλοβα και Κωνσταντινίδου (μπλοκ και άσο), πέρασε μπροστά (22-23). Και με Νικόλοβα και μπλοκ των Μπλάνκο-Καλντερόν, η ΑΕΚ κατέκτησε και το σετ με 23-25.

Ηλυσιακός – ΑΕΚ 0-3

Τα σετ: 17-25, 15-25, 23-25.




ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια