Η ΑΕΚ δίνει φίλικό με τον Οδυσσέα Μοσχάτου για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών


Φιλικό θα δώσει η ΑΕΚ για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023, στις 15.30, στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο

Το  Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023, στις 15.30, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των γυναικείων ποδοσφαιρικών ομάδων «Οδυσσέας Μοσχάτου» και ΑΕΚ. Ο αγώνας που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου (Μιαούλη και Καποδιστρίου) και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και την ανάδειξη των μηνυμάτων κατά της βίας εναντίον των γυναικών. Η είσοδος στον αγώνα είναι ελεύθερη. 

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες του ενάντια στην έμφυλη βία, ένα ζήτημα που δεν επηρεάζεται από κοινωνικά, οικονομικά ή εθνικά σύνορα, ανάμεσα στις υπόλοιπες δράσεις που διοργάνωσε, καλεί τους πολίτες του να στηρίξουν με την παρουσία τους αυτόν τον ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην βία κατά των γυναικών. 

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Δεν κλείνουμε τα μάτια μας απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως αυτό της βίας κατά των γυναικών.  Ενημερωνόμαστε, στηρίζουμε, προστατεύουμε τους ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με τη βία. Θέλω να ευχαριστήσω τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στον φιλικό αγώνα που διοργανώνουμε  θέλοντας να περάσουμε το μήνυμα κατά της έμφυλης βίας. Καλώ τους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας να έρθουν στο δημοτικό μας γήπεδο το Σάββατο το μεσημέρι  στις  15.30, απολαμβάνοντας δυνατό ποδοσφαιρικό θέαμα και περνώντας το μήνυμα: «η αγάπη δεν πονάει μ΄ αυτόν τον τρόπο.» 
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια