AekPhotos.Gr

Ο Γκατσίνοβιτς είναι άτυχος, σ' ένα ξεκίνημα σεζόν καλύτερο από το περσινό


Η γκαντεμιά έχει κτυπήσει φέτος τον Σέρβο χαφ, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη σεζόν πολύ καλύτερα ακόμα και από πέρυσι

Η περυσινή σεζόν ήταν για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς εξαιρετικά από κάθε άποψη. Πήρε νταμπλ, ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα, είχε εντυπωσιακά προσωπικά νούμερα. Ακόμα και το πρώτο γκολ στο καινούργιο σπίτι της ΑΕΚ έβαλε. Και παρά το γεγονός πως χρειάστηκε μέσα στη σεζόν, να μπει και στο χειρουργείο για τους κοιλιακούς.

Στην φετινή σεζόν ο Γκατσίνοβιτς έχει μπει ακόμα πιο δυναμικά. Έχει κάνει το πιο παραγωγικό ξεκίνημα σ’ ολόκληρη την καριέρα του, έχοντας φτάσει ήδη τα τρία γκολ. Γκολάρα στην Αγγλία απέναντι στην Μπράιτον, γκολ στο ματς με τον Πανσερραϊκό, εκτέλεση πέναλτι και μάλιστα αλά Πανένκα για πρώτη φορά στην καριέρα στο φινάλε του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο.

Όμως από την άλλη μεριά, έχει σταθεί και πολλές φορές άτυχος. Έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με τραυματισμούς από την καλοκαιρινή προετοιμασία κιόλας. Μέχρι και τώρα με την εθνική ομάδα της Σερβίας. Μπορεί κανένας απ’ αυτούς να είχε την παραμικρή σχέση με το πρόβλημα που είχε πέρυσι και αντιμετωπίστηκε οριστικά με το χειρουργείο. Ωστόσο υπήρξαν προβλήματα που τον έβγαζαν συνεχώς από τον ρυθμό του και του έκοβαν την φόρα. Όπως έχει γίνει και τώρα. Ευτυχώς κάθε φορά ο Γκατσίνοβιτς επέστρεφε δυνατός, χωρίς να δείχνει να χάνει την φόρα που έχει (και) φέτος.



ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια