Μαρινάκης: Δεν έχω δει ποτέ ξανά τον γιατρό! (video)


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για τη διακοπή του ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης»

Δήλωσε πως δεν γνωρίζει τον γιατρό (!) αν και οι φωτογραφίες τον διαψεύδουν, ενώ ανέφερε πως ο γιατρός του αγώνα διαπίστωσε πως «η κλινική εικόνα του Χουάνκαρ ήταν ικανοποιητική» επισημαίνοντας όμως παράλληλα  «πως δεν ήταν ο ίδιος (ο γιατρός) έτοιμος, επειδή δεν έχει στο γήπεδο εργαστήριο για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, να πει αν παίκτης ήταν φιτ ή όχι». 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

Αυτό που έγραψε ο γιατρός του αγώνα είναι πως κατά τη γνώμη του μετά από εξέτασή του μία ώρα μετά από το συμβάν, η κλινική εικόνα του παίκτη ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα δεν ήταν ο ίδιος έτοιμος, επειδή δεν έχει στο γήπεδο εργαστήριο για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, να πει αν παίκτης ήταν φιτ ή όχι. Σύμφωνα με τον κανονισμό θα έπρεπε να τον εξετάσουν ξανά, ο γιατρός δεν μπορεί να το πει με ακρίβεια, δεν έχουμε μηχανήματα στα γήπεδά μας.

Ακούστηκε ένας κρότος και υπήρχαν παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που έκαναν προθέρμανση, μόνο ένας ποδοσφαιριστής φάνηκε πως έχει ευαισθησία στα αυτιά του χωρίς να τον έχει ακουμπήσει κροτίδα. Από τον κρότο είπε πως ζαλίζεται και δεν μπορεί να σηκωθεί. Φεύγοντας τον είδαμε να φοράει και κολάρο, αυτά είναι παραμύθια που έχουμε καιρό να δούμε.

Να θυμίσω παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο, υπήρχαν πάνω από 40-50 άτομα με σουγιάδες να ρίχνουν αυτοσχέδιες βόμβες. Εμείς παίξαμε το παιχνίδι και δεν δημιουργήσαμε κανένα θέμα. Ο Φινμπόγκασον κάηκε το πόδι του, εδώ σήμερα οι γιατροί δεν έχουν καταγράψει επίσημα καμία βλάβη. Σύμφωνα με το γιατρό η κλινική εικόνα ήταν ικανοποιητική, ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον πάει στο νοσοκομείο και ο παίκτης το ίδιο.

Στο ματς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ είδαμε τι έγινε. Από εδώ και πέρα όταν ακούγεται κροτίδα θα λέει ο καθένας ότι ζαλίζεται. Αντί να κάνουμε ένα βήμα μπροστά κάνουμε δέκα πίσω. Αν ήμουν τη θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού οι οδηγίες θα θα ήταν ξεκάθαρες, να παιχτεί το ματς στο γήπεδο.

Τον γιατρό δεν τον έχω ξαναδεί, από τη στιγμή που έλεγε πως η εικόνα του Χουάνκαρ ήταν καλή και ικανοποιητική, πιστεύω ότι έπρεπε να συνεχιστεί το ματς. Μιλάμε για έναν παίκτη που έκανε προθέρμανση, δεν έπαιζε. Εγώ είμαι απογοητευμένος και ως πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League. Είναι ένα κακό προηγούμενο, θα το βρούμε μπροστά μας.


Τρεις ώρες που ήμουν κάτω προσπαθήσαμε να είμαστε ήρεμοι. Ο γιατρός μου είπε ότι απειλούν τη μητέρα του και τη ζωή του,. Είπα στους παίκτες να είναι έτοιμοι, πάμε καλά, σκοράραμε, και ότι πιστεύω πως θα κερδίσουμε. Ακόμα και ο παίκτες του Παναθηναϊκού ήθελαν να συνεχίσουν. Όλοι θέλαμε να τελειώσει το ντέρμπι.

Τα δικαστήρια θα έχουν τον λόγο τώρα, εμείς θέλαμε να παίξουμε το ματς, υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές να αποφασίσουν".

Οι δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, Μαρινάκη. Δείτε το βίντεο:





ΠΗΓΗ: aek-view.com

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια