Απάντηση της ΑΕΚ στον Αστέρα Τρίπολης: «Θεωρούσαμε πως ήταν σοβαρό σωματείο»


Η απάντηση της ΑΕΚ στον Αστέρα Τρίπολης

«Θεωρούσαμε πως ήταν σοβαρό σωματείο - Μας προκαλεί έκπληξη να βγάζει ανακοινώσεις γραμμένες από τον γνωστό δικηγόρο»

Ο Αστέρας Τρίπολης έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση μετά την ήττα με 0-3 από την ΑΕΚ στην Αρκαδία.

Οι Αρκάδες εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του διαιτητή, Τάσου Σιδηρόπουλου μετά την αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ενώ υπερασπίστηκε και την Αστυνομία που έριξε δακρυγόνα και… ξύλο στους οπαδούς της Ένωσης δίχως καμία πρόκληση.

Κύκλοι της ΑΕΚ τόνισαν μετά την ανακοίνωση πως «θεωρούσαμε τον Αστέρα Τρίπολης σοβαρό σωματείο. Μας προκαλεί έκπληξη να βγάζει ανακοινώσεις γραμμένες από τον γνωστό δικηγόρο… Ας είναι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Σήμερα οι οπαδοί μας, οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας, οι ιδιοκτήτες μας, αλλά και ολόκληρη η υγιής ποδοσφαιρική Ελλάδα είχαμε την τύχη να απολαύσουμε την κορυφαία διαιτητική προσωπικότητα του πιο έντιμου Έλληνα διαιτητή, του Σιδηρόπουλου.

Είχαμε την τύχη να απολαύσουμε το καμάρι της Ελληνικής Αστυνομίας, που θυσίασε την τρομερή καριέρα του τροχονόμου της Ρόδου και αντί να λύνει τα προβλήματα κυκλοφορίας ιδρώνει στα ελληνικά γήπεδα για να απονείμει διαιτητική δικαιοσύνη.

Είχαμε την τύχη αυτός ο αδέκαστος διαιτητής να συνεχίζει να διευθύνει αγώνες θυσιάζοντας την καριέρα του Αστυνομικού και να ιδρώνει στα γήπεδα ακόμη και σε ηλικία που πλησιάζει τα 50 χρόνια.

Σήμερα τον απολαύσαμε να διδάσκει το πώς με κίτρινες και κόκκινες κάρτες μπορεί να διαμορφώνει το αποτέλεσμα ενός αγώνα, χωρίς καθόλου να κουραστούν οι 22 ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν στο γήπεδο.

Σιδηρόπουλε, προσευχόμαστε στον πολιούχο της πόλης να ορίζεσαι κάθε Κυριακή στα παιχνίδια του ΑΣΤΕΡΑ, για να απολαμβάνουμε αυτά τα υπέροχα ποδοσφαιρικά θεάματα, που μόνο εσύ μπορείς να χαρίζεις.

• Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην Ελληνική Αστυνομία για την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων της στα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ και απέτρεψε την επέκτασή τους. Μετά από αυτά τα έκτροπα η ιδιοκτησία της ομάδας αποφάσισε να μην ξαναδοθούν εισιτήρια στην ΑΕΚ, αφού δεν σεβάστηκε την άριστη φιλοξενία του ΑΣΤΕΡΑ»ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια