Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ε.Κ για τον αγώνα της με τον ΠΑΟΚ 30-10-2023

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ε.Κ για τον αυριανό αγώνα της με τον ΠΑΟΚ στον ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ.

Φίλοι της ΑΕΚ,

Σε ένα ακόμη πολύ σημαντικό ματς στην OPAP Arena, αύριο Δευτέρα (30/10) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, καλούμαστε να συνεχίσουμε να προστατεύουμε την ομάδα μας με τον τρόπο που το κάνουμε από την αρχή της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσοχή! Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών και οι σοβαρές τιμωρίες που πλέον φαίνεται να ενεργοποιούνται, μας θέτουν όλους ενώπιον ακόμη μεγαλύτερης ευθύνης για την προστασία της ΑΕΚ. Δεν πρέπει να δοθεί η παραμικρή αφορμή που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας. Αποτελούμε στόχο πολλών πλευρών και πολλοί αναζητούν την ευκαιρία να μας πλήξουν έξω-αγωνιστικά. Μη το ξεχνάμε ποτέ αυτό!

Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε εξέλιξη, προκλητικές συμπεριφορές αντιπάλων, παράπονα από διαιτητικές αποφάσεις και οτιδήποτε ανάλογο, η προστασία της ομάδας, η υπευθυνότητα και η επίδειξη ωριμότητας από όλους μας είναι... SOS!

Σας παρακαλούμε να επιδείξετε πνεύμα συνεργασίας με τους αρμόδιους για την τήρηση της τάξης. Σημασία έχει η δική μας συμπεριφορά και μόνο, μη το ξεχνάτε. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ανάλογα των προϋποθέσεων που έχουν τεθεί από τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις, με ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 16.30. Από εκείνη την ώρα και έπειτα θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι και έλεγχοι στις εισόδους των θυρών και κανείς χωρίς εισιτήριο δεν θα μπορέσει και δεν θα πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει.

Για μια ακόμη φορά σας παρακαλούμε ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΤΕ μαζί σας παιδιά χωρίς εισιτήριο. Δεν πρόκειται να τους επιτραπεί η είσοδος και το μόνο που θα προκληθεί θα είναι ταλαιπωρία και για σας και για όλους τους υπόλοιπους. Εφιστούμε την προσοχή και πάλι στην αποφυγή αυτού του φαινομένου, που δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Είναι αυτονόητο και πλέον περισσότερο από κάθε άλλη φορά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με πειθαρχικές τιμωρίες στο πρωτάθλημα, πως θα πρέπει να αποφευχθεί οπωσδήποτε η ρίψη βεγγαλικών, κροτίδων και άλλων αντικειμένων! Θα πρέπει επίσης να σταματήσει το θλιβερό φαινόμενο της χρήσης laser, που μαζί με όλα τα υπόλοιπα που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε προκαλούν περισσότερα προβλήματα στην ομάδα μας και στην ουσία εξυπηρετούν τον αντίπαλο.

Μην προσπαθήσετε να μπείτε στο γήπεδο έχοντας μαζί σας κράνος ή οποιοδήποτε σακκίδιο – σακκούλα. Δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος.

Είμαστε σίγουροι πως για μια ακόμη φορά θα έχουμε την συνεργασία σας στο κρίσιμο κομμάτι της ασφάλειας και της προστασίας της ομάδας και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά γι΄ αυτό. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη την θερμή σας στήριξη για να φτάσει σε μια ακόμη μεγάλη νίκη. Αφοσιωθείτε στην ομάδα, στους παίκτες και στο τεχνικό μας τιμ, μη δώσετε σημασία σε οποιαδήποτε συμπεριφορά αντιπάλου που θα έχει ως στόχο να προκαλέσει την αντίδραση σας.


Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε στο Σπίτι Μας!AEKEMPIRE.GR

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια