Αλμέιδα: «Ζήτησα από τους παίκτες μου να θυμηθούν πράγματα που κάνουν καλά»


Ο Ματίας Αλμέιδα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου πως έκανε τους παίκτες του να θυμηθούν τα πράγματα που κάνουν καλά.

Ο Ματίας Αλμέιδα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου πως η ΑΕΚ πραγματοποίησε ένα καλό παιχνίδι, ενώ εξέφρασε την απόλυτη πίστη που έχει στην ποιότητα των παικτών του.

Αναλυτικά ο προπονητής της ΑΕΚ είπε:

Αν η αποψινή εμφάνιση ήταν η πιο πλήρης της φετινής σεζόν έως τώρα, με γνώμονα και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα;

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξανακάναμε κάποια πράγματα που λειτουργούν υπέρ αυτής της ομάδας. Αυτή η νίκη είναι σημαντική για το αντίπαλος παίζει καλά και τον μπλοκάραμε ως ομάδα. Ξαναπαίξαμε ως ομάδα».

Αν περίμενε αυτή την αγωνιστική ισοπέδωση της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ;

«Πάντα πιστεύω τους παίκτες μου. Ακόμη και όταν τα πράγματα δεν βγαίνουν. Δουλεύουμε πολύ καιρό μαζί και σήμερα τους είχα ζητήσει να θυμηθούν πράγματα που κάνουν καλά. Κάθε ματς έχει διαφορετική στρατηγική και σήμερα ερμήνευσαν ξανά όσα τους είπα. Ο αντίπαλος παίζει πραγματικά καλό ποδόσφαιρο. Δείξαμε ξανά ότι είμαστε σε καλό επίπεδο».

Για τον κόσμο που αγκάλιασε τον Στάνκοβιτς και το επίπεδο της ΑΕΚ;

«Ο κόσμος είναι μοναδικός. Αυτό το γήπεδο έχει αυτή την ενέργεια που σε συγκινεί. Προφανώς αυτός ο χαιρετισμός και η αποδοχή, ενός παίκτη, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο καλύτερός μας. Όπως είπα και στον ίδιο λάθη κάνουμε όλοι. Επρεπε να έχει εμπιστοσύνη. Το είδα από τον κόσμο. Το καλύτερο για έναν παίκτη είναι όταν ο κόσμος σε χειροκροτεί και σου δείχνει εμπιστοσύνη. Εκεί είναι που σπάει ο πάγος».ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια