ΑΕΚ: «Επιθετική χωρίς λόγο η στάση της αστυνομίας - Χτυπούσαν αδιακρίτως ακόμη και γυναίκες»


Η ΑΕΚ σχετικά με την καθυστέρηση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα τον Αστέρα, μίλησε για «επιθετική χωρίς λόγο στάση της αστυνομίας», η οποία «χτυπούσε αδιακρίτως ακόμη και γυναίκες»!

Μικρή καθυστέρηση υπήρξε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, φέρεται να υπήρξε ρίψη δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις εκεί που βρίσκεται ο κύριος όγκος των οπαδών των φιλοξενούμενων, κάτι που κατέστησε αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η Ένωση, από την πλευρά της, έριξε τις ευθύνες για τα όσα έγιναν στην αστυνομία, τονίζοντας πως τα όσα συνέβησαν «οφείλονται αποκλειστικά στην επιθετική χωρίς λόγο στάση της αστυνομίας». Όπως επισημαίνει η ΑΕΚ, οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν επιθετικές κόντρα στους οπαδούς της «όχι μόνο στο διάστημα εκείνο στο ημίχρονο, αλλά και πριν το παιχνίδι, ακόμη και κατά την προσέλευση του κόσμου στην Τρίπολη».

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» κατηγορούν την αστυνομία πως «στο ημίχρονο χτυπούσαν αδιακρίτως ακόμη και γυναίκες, ενώ έγινε χρήση δακρυγόνων εκτεταμένη χωρίς προφανή λόγο. Πριν το ματς έσπρωχναν και είχαν επιθετική συμπεριφορά στον κόσμο που ήταν στην ουρά για να μπουν στο γήπεδο».
Τέλος, στην ΑΕΚ εκφράζουν την απογοήτευσή τους πως παρά τις ανακοινώσεις που γίνονται εκ μέρους της ζητώντας από τους οπαδούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων για την τήρηση της τάξης «πρέπει να τους ζητάμε τελικά να αγνοούν και τις προκλήσεις τους, χωρίς κανένα λόγο».

Παράλληλα, θέση για τα όσα συνέβησαν πήρε μέσω social media και ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, που έγραψε στο Ιnstagram: «Τόσος κόσμος και ΤΕΤΟΙΑ ατμόσφαιρα ΔΕΝ αξίζουν ούτε τα παράλογα μπλόκα σε φίλους της ΑΕΚ ΜΕ εισιτηρια, ούτε την επιθετική συμπεριφορά πριν το ματς έξω από το γήπεδο, ούτε την ΒΙΑ στο ημίχρονο. Ζητάμε (και πολλές φορές δικαίως) καλύτερη συμπεριφορα από τους φιλάθλους. Μήπως ήρθε η ώρα να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ και καλύτερη αστυνομία;».


ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια