Η πρώτη δήλωση του Μάνου Ματαλιωτάκη ως παίκτης της ΑΕΚΤην πρώτη του δήλωση ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε πριν λίγο ο νεoαποκτηθείς άσος της «βασίλισσας», Μάνος Ματαλιωτάκης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό ΑΕΚ. Είναι τιμή μου, που φορώ αυτή τη φανέλα και που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω υπό τις οδηγίες ενός εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη. Είναι μοναδικό το συναίσθημα. Ελάχιστοι παίκτες έχουν αυτό το προνόμιο», είπε χαρακτηριστικά ο Ματαλιωτάκης.

«Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ στα «θέλω» του προπονητή μας, και όλων όσοι συναποτελούν το τεχνικό επιτελείο», επισήμανε.

«Ο Κόουτς απαιτεί ακατάπαυστη δουλειά απ’ όλους αλλά ταυτόχρονα νοιάζεται για τους παίκτες του και τους συνεργάτες του, και θέλει όλοι να είμαστε χαρούμενοι. Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον πορευόμαστε, με στόχο την επίτευξη των στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Φυσικά, χρειάζεται ταπεινότητα και υπομονή από όλους μας, αλλά και από τους οπαδούς της ομάδας. Ο κόσμος της ΑΕΚ, με τη σταθερή παρουσία του στο γήπεδο, πρέπει ν’ αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και να απογειώσει την ομάδα, ιδίως σ’ αυτήν την επετειακή περίοδο, στα εκατό χρόνια γέννησης του Συλλόγου».ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια