Μετά τις εγγυήσεις και την παραδοχή από τον Μαρινάκη, η ΕΠΟ ζήτησε από την UEFA elite διαιτητές για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός


Η επιστολή του Μπαλτάκου

Η Super League έκανε το μεγάλο βήμα και στην επιστολή που έστειλε την UEFA εγγυάται την ασφάλεια των ξένων ρέφερι, στέλνοντας στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία το μήνυμα που ήθελε να ακούσει.

Έτσι, ο Τάκης Μπαλτάκος πήρε την… ασίστ και έστειλε νέα επιστολή, τονίζοντας πως η ΕΠΟ κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την ασφάλεια των ξένων διαιτητών και σημειώνει χαρακτηριστικά… «αφού και η SL1 διαβεβαιώνει ότι θα κινηθεί στην ίδια κατεύθυνση, δεν έχω κανένα δισταγμό να ζητήσω, για τελευταία φορά, να επιτρέψετε σε αυτούς τους διαιτητές να έρθουν στην Ελλάδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος απέστειλε προ ολίγου στον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν την παρακάτω επιστολή σχετικά με το θέμα των διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ.

«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Αγαπητέ Αλεξάντερ

Για να διευκολύνω την απόφασή σου για τους διαιτητές Elite και Α’ κατηγορίας, σχετικά με την συμμετοχή τους στους αγώνες της Ελληνικής SL1, σε διαβεβαιώνω ότι η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί σχετικά με την ασφάλεια και τη φιλοξενία αυτών των διαιτητών.

Αφού και η SL1 διαβεβαιώνει ότι θα κινηθεί στην ίδια κατεύθυνση, δεν έχω κανένα δισταγμό να ζητήσω, για τελευταία φορά, να επιτρέψετε σε αυτούς τους διαιτητές να έρθουν στην Ελλάδα.

Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε τόσο σ’ εσένα, προσωπικά, όσο και στην ΟΥΕΦΑ γενικότερα».
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια