Επιφυλακτικός ο Χατζισαφί για τον τραυματισμό του: «Πρέπει να κάνω και άλλες εξετάσεις για να συμμετέχω στις προπονήσεις»


Ιδιαίτερα επιφυλακτικός παρουσιάστηκε ο μπακ της ΑΕΚ, Χατζισαφί σε δηλώσεις στο Ιράν για τον τραυματισμό του. Τι δήλωσε και ενόψει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Για τον σοβαρό τραυματισμό του στο Μπράιτον μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του ο Ιρανός μπακ της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί που υπέστη ελαφριά διάσειση και είχε απώλεια μνήμης.

«Μετά τον τραυματισμό μου στο κεφάλι ήμουν αναίσθητος για περίπου 10-15 λεπτά. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, δεν θυμόμουν τίποτα από εκείνη τη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά ο Χατζισαφί.

«Αφού ανέκτησα τις αισθήσεις μου, οι γιατροί μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω μαγνητική τομογραφία προς το παρόν», επισήμανε.

«Είπαν, δόξα τω Θεώ, δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο. Φυσικά πρέπει να γίνουν και άλλες εξετάσεις και μετά μπορώ να συμμετέχω στις προπονήσεις με την ομάδα», είπε ο Εχσάν Χατζισαφί προαναγγέλλοντας για πολλούς την απουσία του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια