AekPhotos.Gr

Αλμέιδα: «Είχα προτάσεις το καλοκαίρι, ενημέρωσα αμέσως τη διοίκηση - Έχω 5 χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ»


Αρκετές προτάσεις είχε το καλοκαίρι ο Ματίας Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα έσπρωξε την ΑΕΚ στο νταμπλ την περσινή σεζόν και είναι λογικό να… πουλάει.

Το όνομά του κάνει γκελ πλεόν και στην Ευρώπη μιας και ο Πελάδο είχε ήδη όνομα στη λατινική Αμερική. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος είχε προτάσεις το καλοκαίρι από ομάδες όμως… δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα μαζί τους.

Υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες το καλοκαίρι;

«Ναι. Έχω πέντε χρόνια συμβόλαιο και μία ρήτρα. Εγώ ακούω αυτά που μου λένε, τα συζητάω με τη διοίκηση για να μην το μάθουν από αλλού. Αλλά ποτέ δεν θα το χρησιμοποιήσω για να πω ότι με πήραν από εκεί και μου δίνουν δέκα, εσείς μου δίνετε ένα, να μου δώσετε τη διαφορά. Ξέρετε γιατί; Γιατί όταν είσαι προπονητής και τα πράγματα δεν πάνε καλά, υπάρχουν διοικήσεις που πάνε και μιλάνε με άλλον προπονητή. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Εσείς ποτέ δεν το μάθατε αυτό, ότι με πήραν τηλέφωνο από αλλού, γιατί εγώ δεν μιλάω. Μιλάω με αυτόν που πρέπει και δεν το χρησιμοποιώ.

Τώρα τι γίνεται στο ποδόσφαιρο; Γράφει κάτι ο προπονητής, βγαίνουν τα πράγματα προς τα έξω, και εγώ με κάποιον τρόπο θα το μάθω. Εγώ αυτό που θέλω είναι ειλικρίνεια και τιμιότητα. Γι’ αυτό πρέπει και εγώ να είμαι τίμιος και ειλικρινής. Έφυγα από τη Ρίβερ μετά από όλη την αγάπη και τη θυσία που είχα κάνει. Η ομάδα ήταν 4η και έμεναν δύο αγωνιστικές. Ήταν να βγούμε στο Copa Sudamericana. Η ομάδα επειδή δεν είχε λεφτά δεν είχε ενισχυθεί. Οπότε κάναμε μια ισοπαλία και οι δημοσιογράφοι άρχισαν να πετάνε το όνομα του Ραμόν Ντίας.

Παίρνω τον Πασαρέλα τηλέφωνο που ήταν πρόεδρος και τον ρωτάω “τι έγινε, είναι να με διώξεις”; Μου λέει “όχι, τι λες”. Του λέω “έρχομαι σπίτι σου”. Πήγα και του λέω “γιατί το κάνεις αυτό, γνωριζόμαστε τόσα χρόνια. Δεν αξίζω αυτή την αντιμετώπιση. Δίνουμε τα χέρια εδώ και τώρα, φέρνεις τον Ραμόν Ντίας χωρίς να κάνεις όλη αυτή τη στρατηγική που έχεις κάνει, κι εγώ μαζί με το επιτελείο μου φεύγουμε”. Ξέρουνε το πόσο αγαπούσα τη Ρίβερ, αλλά πραγματικά αυτό δεν μου αρέσει».




ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια