AekPhotos.Gr

VIDEO ντοκουμέντο από το Mega που δείχνει όλη την αλήθεια - Η δολοφονική επίθεση Κροατών και Ελλήνων εγκληματιών


Σοκάρουν οι εικόνες από το video ντοκουμέντο του Mega που δείχνει άμαχο πληθυσμό να προσπαθεί να ξεφύγει από τη δολοφονική επίθεση Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα γύρω από τα έκτροπα της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, πριν τον προγραμματισμένο αγώνα για τα προκριματικά του Champions League μεταξύ των κιτρινόμαυρων με την Ντιναμό Ζάγκερμπ.

Ο θανάσιμος τραυματισμός του 29χρονου φιλάθλου της Ένωσης, Μιχάλη Κατσουρή ανέδειξε την εγκληματική αμέλεια της ΕΛ.ΑΣ, η οποία, αν και γνώρισε για την έλευση των Κροατών, δεν κινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα τα όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.

Οι 105 συλληφθέντες χούλιγκαν, ανάμεσά τους και Έλληνες οπαδοί, ξεκινούν από αύριο τις ομολογίες τους, την στιγμή που οι Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον δολοφόνο του Μιχάλη εξετάζοντας υλικό από κινητά τηλέφωνα και κάμερες ασφαλείας.

Βίντεο ντοκουμέντο
Στο βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας στις 23.08 το βράδυ, φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων, φιλάθλων της ΑΕΚ, να τρέχει πανικόβλητο, προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν που χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους.

Στο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, διακρίνονται άνδρες, γυναίκες, παιδιά, γονείς με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, άμαχος πληθυσμός δηλαδή, να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση και από πίσω τους ακολουθούν άλλοι, με κράνη στα κεφάλια και κοντάρια στα χέρια.

Πολλοί από τους χούλιγκαν, που κυνηγούν το πλήθος, κρατούν και πετούν φωτοβολίδες. Λίγα λεπτά μετά από αυτές τις εικόνες, ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής πέφτει νεκρός στο περίπτερο μπροστά στο εκκλησάκι.

Το υλικό αυτό, όπως και λοιπά στοιχεία, έχουν συγκεντρωθεί και αναλύονται από τις Αρχές, με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών τόσο της δολοφονίας του 29χρονου, όσο και του τραυματισμού παρευρισκόμενων στο σημείο.

Ενώ το βίντεο αυτό καταρρίπτει και τον ισχυρισμό κάποιων που τις τελευταίες ώρες μη σεβόμενοι τη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή έσπευδαν κάνουν λόγο για «ραντεβού» οπαδών που κατέληξε στη δολοφονία του 29χρονου.

Φαίνεται ξεκάθαρα πως οι Κροάτες χούλιγκαν, εγκληματίες μαζί με τους Έλληνες συνεργούς τους έχουν πάει εκεί για πόλεμο, έχουν πάει για να σκοτώσουν, την ώρα που στην πλατεία του γηπέδου της ΑΕΚ βρίσκονται οικογένειες και φίλοι της ομάδας που απολαμβάνουν την μπύρα τους, τον καφέ τους, κάνουν κουβέντα για το επερχόμενο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:









ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια