AekPhotos.Gr

Τσούμπερ: «Πρέπει να είμαστε μηχανές, να μην σκεφτόμαστε και να τα βάζουμε όλα στην άκρη»


Ο Στίβεν Τσούμπερ ύστερα από την λήξη του αγώνα και την νίκη της Α.Ε.Κ απέναντι στην Δυναμό Ζάγκρεπ είπε χαρακτηριστικά: 

«Πρέπει να είμαστε μηχανές, να μην σκεφτόμαστε και να τα βάζουμε όλα στην άκρη»

Στα 90' λεπτά του αγώνα του αγώνα όλοι οι παίχτες πρέπει να βάζουμε στην άκρη τα προσωπικά μας, να μην σκεφτόμαστε και να επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι για την νίκη.


Αναλυτικά τι δήλωσε ο Τσούμπερ μετά το τέλος του αγώνα στο Ζάγκρεπ:

«Ως αθλητής, πρέπει να αφήνεις εκτός τα εξωαγωνιστικά και να επικεντρώνεσαι στο 90λεπτο. Είχαμε μια δουλειά να κάνουμε, τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σπίτι με τη νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είμαστε σαν μηχανές. 

Πρέπει να είμαστε μηχανές, να μη σκεφτόμαστε και να τα βάζουμε όλα στην άκρη, ό,τι συμβαίνει. Όλοι είχαν πρόβλημα, αλλά όταν πατάς το πόδι σου στο χορτάρι, πρέπει να το απολαμβάνεις. Αυτό είναι το ωραίο μέρος του ποδοσφαίρου. Κάναμε καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω, επειδή πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να πράττουμε περισσότερο. Τώρα είναι ώρα να ξεκουραστούμε, γιατί το Σάββατο έχουμε άλλο ματς».

Να υπενθυμίσουμε επίσης πως ο Στίβεν Τσούμπερ ήταν και ο MVP του αγώνα ανάμεσα στην Α.Ε.Κ και Δυναμό Ζάγκρεπ μέσα στο Ζάγκρεπ.




0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια