AekPhotos.Gr

Γνωστός στις Αρχές ο χούλιγκαν εις βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης


Σε ένταλμα σύλληψης σε βάρος χούλιγκαν προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 24χρονο που έχει φάκελο στην αστυνομία. Με βάση αστυνομικές πηγές, τον περασμένο Μάρτιο είχε απασχολήσει και πάλι, όταν ενώ ήταν μάρτυρας σε δίκη για οπαδικά, ομάδα 30 ατόμων τού επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι έξω από το Εφετείο.

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο «σκανάρουν» όλα τα social media και αναζητούν επίμαχες αναρτήσεις.

Για τον λόγο αυτό αναζητείται και οπαδός, ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραδέχεται ανοιχτά τη συμμετοχή του στα επεισόδια και μάλιστα πανηγυρίζει για αυτό.


Ας ελπίσουμε πως αυτές οι κινήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να είναι η αρχή εκκαθάρισης των όσων αισχρών κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα Social Media ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, τα οποία προκαλούν επεισόδια και εντελώς λανθασμένη ανάπτυξη της κοινωνίας και των κοινωνικών δικαιωμάτων του κάθε ενός, σε σημείο τέτοιο, που να κινδυνεύει του κάθε ενός ανθρώπου η ζωή του ανά πάσα στιγμή, όπως η δολοφονία του Έλληνα μας και ΑΕΚΤΖΗ ΜΙΧΑΛΗ.

Μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ.



ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια