Στα χέρια της Αστυνομίας ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψηςΕξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συνελήφθη ο οπαδός του Παναθηναϊκού που ταυτοποιήθηκε από το βίντεο των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με το Law and Order, πραγματοποιείται έρευνα στο σπίτι του 25χρονου, ο οποίος είναι γνωστός και ως «Σουβλατζής».

Ο συγκεκριμένος οπαδός είναι σεσημασμένος και ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του στο οπαδικό επεισόδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια μέσα από βιντεοληπτικό υλικό, που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ. Είναι, ειδικότερα, ένας οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος φαίνεται να έχει οργανωτικό και καθοδηγητικό ρόλο στην επίθεση στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, από τα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ο οπαδός φαίνεται να λειτουργεί ως «μπροστάρης» στο επεισόδιο και να δίνει οδηγίες στους υπόλοιπους οπαδούς. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, δίνει εντολές σε ένα αυτοκίνητο για να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ είναι από τους πρώτους που φέρεται να βρίσκονται δίπλα από το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, και συνεπώς δίπλα από την OPAP Arena.

Επίσης, στο βιντεοληπτικό υλικό φοράει κράνος, γάντια, ενώ κρατάει και ρόπαλο. Από τα εν λόγω στοιχεία τον αναγνώρισαν οι διωκτικές Αρχές, οι οποίες εξέδωσαν το ένταλμα σύλληψης και τον αναζητούν.


Το παρελθόν του

Ο 24χρονος έχει «παρελθόν», καθώς είναι αρκετά γνωστός στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Στην ίδια δίκη, μάλιστα, είχαν σχηματιστεί επτά δικογραφίες για ανάλογα επεισόδια στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον το 2019.

Άξιο αναφοράς είναι ότι νωρίτερα, σήμερα, υπήρξε σύγχυση ως προς την έκδοση του εντάλματος σύλληψης, καθώς οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο πως αφορούσε τον οπαδό που είχε κάνει υποστηρικτικές αναρτήσεις στα social media, και είχε αναφέρει πως ήταν παρών στην αιματηρή επίθεση, γεγονός που διαψεύστηκε από την ΕΛΑΣ.

Οι εξελίξεις συνεχίζονται....
0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια