Σοκάρει ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αχιλλέας Κουρέπης


Ο γιος του γλίτωσε από θαύμα από τη δολοφονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν

Ο Αχιλλέας Κουρέπης που διετέλεσε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αποκάλυψε τον Γολγοθά που πέρασε ο γιος του που τραυματίστηκε στα επεισόδια της ΝΦ

Θύμα της επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν ήταν ο γιος του Αχιλλέα Κουρέπη που υπήρξε πρόεδρος της ΑΕΚ.


Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις άσχημες στιγμές που πέρασε ο γιος του, ο οποίος δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα από τους Κροάτες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους γιατρούς.

Πιο αναλυτικά η ανάρτησή του: «Σήμερα βγήκε ο Άρης από το νοσοκομείο μετά από 10 μέρες. Ήταν ο πιό βαρειά τραυματισμένος από τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας. Γλύτωσε από θαύμα. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Θεία Πρόνοια, όλο το προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού για την προσοχή και την φροντίδα και όλους εσάς για την αγάπη και την συμπαράσταση σας. Τώρα ξεκινά μιά μακρά περίοδος σωματικής και ψυχικής αποκατάστασης. Στους γονείς του αδικοχαμένου Μιχάλη μπορώ μόνο να ευχηθώ κουράγιο και δύναμη. Υ.Γ. Βλέποντας το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού του παιδιού μου, πέρα από τον αποτροπιασμό που ένιωσα σαν άνθρωπος και σαν πατέρας, αισθάνομαι σαν Έλληνας μεγάλη ντροπή, που οι 150 Κροάτες χούλιγκανς οι οποίοι διήνυσαν 1400 χιλιόμετρα από την πατρίδα τους για να έρθουν εδώ να δείρουν και να σκοτώσουν, εξοπλίστηκαν με πολεμοφόδια από Έλληνες ομοϊδεάτες τους».


ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια