Ντράπηκε και η ντροπή με την ξεφτίλα τους - Τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης, στο λιμάνι ρίχνουν ευθύνες για τη λειτουργία της «OPAP Arena»!


Δεν έχουν τσίπα, δεν αισθάνονται καθόλου ντροπή, τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης, στο λιμάνι ρίχνουν ευθύνες για τη λειτουργία της «OPAP Arena»

Ντράπηκε και η ντροπή με την ξεφτίλα τους, την ημέρα που που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης, στο λιμάνι ρίχνουν ευθύνες για τη λειτουργία της «OPAP Arena»!

Τι ακριβώς εννοούμε; Η απάντηση βρίσκεται σε ερυθρόλευκο μέσο που σε ρεπορτάζ, σχόλιο αν θέλετε, είχε τίτλο το εξής: 

«Εγκληματικές ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ και ένα γήπεδο που δεν έπρεπε να είχε γίνει».

«Τεράστιες οι ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ που άφησε να φτάσουν μέχρι τη Φιλαδέλφεια οι φασίστες Κροάτες οπαδοί. Τώρα φαίνονται και τα προβλήματα με το γήπεδο», ανέφερε στο lead. Αρχικά στο κομμάτι γινόταν αναφορά στις ευθύνες της αστυνομίας και στη συνέχεια επισημαινόταν: «Όμως, την ίδια στιγμή υπάρχει και μια άλλη συζήτηση που δεν συζητιέται όσο πρέπει. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τον τρόπο που είναι χωροθετημένο και κατασκευασμένο το γήπεδο της ΑΕΚ. Τα έλεγαν αυτά κάτοικοι, κινήματα και λίγοι δυστυχώς δημοσιογράφοι πριν καλά καλά μπει η πρώτη μπουλντόζα».

«Είναι πολύ προβληματικό να φτιάχνεται ένα τέτοιο γήπεδο μέσα στον αστικό ιστό, πολύ κοντά σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, δίπλα σε ένα άλσος. Μια τέτοια χωροθέτηση και κατασκευή του γηπέδου σημαίνει ότι μπορεί πολύ εύκολα να γίνει πεδίο μάχης, οι συγκρούσεις και τα επεισόδια να επηρεάσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα και στους κατοίκους, η αστυνομία να μην μπορεί να κάνει εύκολα επέμβαση ακριβώς επειδή είναι μέσα σε έναν πυκνό αστικό ιστό και άρα τα επεισόδια να γίνουν ανεξέλεγκτα», συμπληρωνόταν στο σχόλιο.

«Όλα αυτά τα λέγαμε καιρό πριν, όμως μας αντιμετώπιζαν σαν προκατειλημμένους ενώ τώρα φαίνεται πόσο δίκιο είχαμε. Και με αυτή την έννοια για όσα έγιναν χτες στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν ευθύνη και όλοι αυτοί που έβαλαν την υπογραφή τους για να γίνει αυτό το γήπεδο, αλλά και για να δοθεί να λειτουργήσει φέτος, παρότι υπήρχαν ανοιχτά ζητήματα για τα μέτρα ασφάλειας στο εσωτερικό του. Και αυτό σημαίνει ότι αυτό που απαιτείται είναι κάτι πολύ παραπάνω από κάποιες καρατομήσεις αξιωματικών για να δοθεί η εικόνα ότι «λαμβάνονται μέτρα»», κατέληγε το σχόλιο.

ΝΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. 

Λένε όλα τα παραπάνω λες και το ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ είναι το μοναδικό γήπεδο στον κόσμο το οποίο βρίσκεται μέσα σε κατοικημένη περιοχή. 

Μιλάνε λες και δεν έχουν γίνει παρόμοια μακριά από γήπεδα ομάδων σε δρόμους της γειτονιάς... π.χ. Άλκης.

Μιλάνε λες και πως αυτοί αν ήταν στόχος, θα πήγαιναν να τους βρουν στο γήπεδο Καραϊσκάκη που δεν υπάρχει ψυχή μέρες μη αγώνων και όχι στα γνωστά τους στέκια. 

Λοιπόν... αν νομίζεται πως ο κόσμος έχει χαμηλή νοημοσύνη και πως με αυτές τις ηλιθιότητες που λέτε μπορείτε να τους παραπληροφορήσετε, είστε πολύ γελασμένοι. 

ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ IQ KAI ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΑ" ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗ ΜΙΧΑΛΗ. 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια