Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο – σοκ - Η στιγμή που ο Μιχάλης έχει δεχθεί μαχαιριά και καταρρέει!


Σκληρές εικόνες από το βίντεο που δημοσιεύτηκε για τη φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δε σταματά η αστυνομία τις έρευνές της αναφορικά με το φόνο του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και ένα νέο βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από τη στιγμή που ο 29χρονος οπαδός δέχτηκε πρώτα χτύπημα με το ρόπαλο και μετά τη μαχαιριά.

Το σοκαριστικό είναι πως ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από ακριβώς μία εβδομάδα, δέχτηκε χτύπημα με το ρόπαλο και μετά τον μαχαίρωσαν κιόλας που ήταν και το τελειωτικό χτύπημα σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που του έγινε.

Το βίντεο με το ρόπαλο και τη μαχαιριά...

Από την ανάλυση του οπτικοακουστικού υλικού, έχει εντοπιστεί ένα καρέ στο οποίο απεικονίζεται ο άτυχος 29χρονος την στιγμή που δέχεται χτύπημα με ρόπαλο από χούλιγκαν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το συγκεκριμένο χτύπημα μάλλον προέρχεται από Κροάτη οπαδό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που βρισκόταν στο σημείο και προηγείται του μαχαιρώματος του Μιχάλη Κατσούρη στο μπράτσο.

Πηγές της Αστυνομίας σημειώνουν ότι στη φάση που δέχεται το χτύπημα από το ρόπαλο, ο 29χρονος έχει ήδη χάσει πολύ αίμα και προσπαθεί να διαφύγει για να γλιτώσει από την καταδρομική επίθεση των χούλιγκαν.

Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα καταλήγει έξω από το περίπτερο στο οποίο τελικά και κατέρρευσε χάνοντας τη ζωή του.

Το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από κάμερες ασφαλείας εξετάζεται από τις Αρχές, οι οποίες τονίζουν ότι η έρευνα για την ταυτοποίηση του δολοφόνου του 29χρονου είναι πολύπλοκη και θα πάρει χρόνο, καθώς το οπτικοακουστικό υλικό είναι σκοτεινό, ενώ ταυτόχρονα τα άτομα που έχουν καταγραφεί είναι δεκάδες, με τα περισσότερα να μην έχουν ευκρινή χαρακτηριστικά.






0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια