Νέα Φιλαδέλφεια: Στις 70 οι προφυλακίσεις για τον φόνο του Μιχάλη - Άλλοι 40 προφυλακίστηκαν σήμερα


Ολοκληρώθηκαν οι σημερινές απολογίες των Κροατών και των Ελλήνων χούλιγκαν για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον φόνο του Μιχάλη με άλλες 40 προφυλακίσεις

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι 39 Κροάτες και ένας Έλληνας από το δεύτερο γκρουπ των συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και για τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Η δεύτερη ομάδα 40 χούλιγκαν (39 Κροάτες και ένας 27χρονος Έλληνας) οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την ΓΑΔΑ στους τρεις ανακριτές στην πρώην Σχολή Ευελπίδων.

Κανένας τους δεν έπεισε τους ανακριτές.

Να θυμίσουμε πως άλλοι 30 χούλιγκαν, 28 από την Κροατία, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός είχαν προφυλακιστεί την Παρασκευή

Παράλληλα, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης βιολογικού υλικού (DNA) από τους κατηγορούμενους, κάτι που θα συμβάλλει στην αποκάλυψη του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί και την Κυριακή με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για τα αιματηρά έκτροπα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου και τον άγριο θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.




ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια