AekPhotos.Gr

Μερικοί δεν λένε να κοπάσουν την αναισθησία τους στον ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ


Η αναισθησία μερικών δεν έχει τέλος, δεν έχει ΟΡΙΑ. 

Ένας οπαδός της Α.Ε.Κ (όπως λέγεται και διέρρευσε στα Social Media) μετά το τέλος του αγώνα Α.Ε.Κ - Δυναμό Ζάγκρεπ βγαίνει από το γήπεδο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ με ένα κάθισμα του γηπέδου στα χέρια του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η ΠΑΕ Α.Ε.Κ οφείλει μέσα από τις κάμερες του γηπέδου εντός και εκτός αυτού, να εντοπίσει (αν αληθεύει) τον τύπο για το συμβάν αυτό που το έπραξε και να τον τιμωρήσει ανάλογα. Να του επιβάλει το ανάλογο πρόστιμο και να του απαγορεύσει μόνιμα την έλευση του μέσα στον ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ. 

Τέτοιου είδους πράξεις πρέπει να τιμωρούνται από την αρχή της γέννησης τους και όχι να περιμένει η ΠΑΕ Α.Ε.Κ τον πολλαπλασιασμό τους για να κάνει τις ανάλογες κινήσεις της ως ΠΑΕ. 


Τέλος τα αισχρά γεγονότα και παράνομες πράξεις στο στολίδι της Α.Ε.Κ και των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ, στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ απαγορεύονται αυστηρά, σε ένα στολίδι γήπεδο, παράδειγμα προς μίμηση, το οποίο ξανά απέκτησε η Α.Ε.Κ και ο κόσμος της ύστερα από 19 χρόνια. 

Αναμένουμε η ΠΑΕ Α.Ε.Κ να πράξει τα ανάλογα και να δώσει να καταλάβουν προς κάθε κατεύθυνση, ότι κάθε είδους παρανομία απέναντι της, θα τιμωρείτε άμεσα.




0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια