«Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο» οι πρώτες κουβέντες του Μαρκ Φαν Μπόμελ στην συνέντευξη τύπου!


Μία δύσκολη και συνάμα έμπειρη ομάδα, χαρακτήρισε την Α.Ε.Κ ο τεχνικός της Αντβέρπ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς στην Αμβέρσα. 

«Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο - Κανείς δεν ήταν έτοιμος στο καλοκαιρινό φιλικό»

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Μαρκ Φαν Μπόμελ:

«Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη και είχαμε γνωρίσει την ήττα με 3-0 στην προετοιμασία. Δεν ήταν ακόμα έτοιμοι, ούτε εμείς ήμασταν τότε. Αλλά από την πλευρά μας θέλουμε να πετύχουμε την πρόκριση. Όταν ξεκινάγαμε πέρυσι αυτό εδώ ήταν πολύ μακριά, δεν είχαμε καταφέρει να προκριθούμε στο Conference League. Τώρα το Europa League αποτελεί ένα δίχτυ ασφαλείας για μας, όμως δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε. Το να παίξουμε στο Champions League είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε. Πόσο φανταστικό θα είναι κάτι τέτοιο;»

Για το αν αποτελεί μειονέκτημα για την Αντβέρπ το γεγονός ότι δίνει το πρώτο ματς στην έδρα της και η ρεβάνς είναι στη Φιλαδέλφεια: «Σύμφωνα με τη στατιστική δεν παίζει ρόλο. Αν και αυτά δεν λένε απολύτως τίποτα γι’ αυτό το παιχνίδι».


Για τον Άβιλα, ο οποίος πηγαίνει στον Άγιαξ: «Σίγουρα ενοχλεί το γεγονός ότι πρέπει να προσαρμοστούμε σχετικά αργά, αλλά από την άλλη αυτό είναι το καλό σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ότι δηλαδή είχαμε τη δυνατότητα να πουλήσουμε και τον Άβιλα και τον Πάτσο για καλά χρήματα. Δεν είμαστε ακόμα σε φάση να μπορούμε να πούμε όχι σε τέτοια ποσά. Αλλά δεν μας αγχώνει αυτό. Για το Βέλγιο αυτά τα ποσά είναι μεγάλα, στην Ευρώπη δίνονται ακόμα μεγαλύτερα. Σίγουρα θα μας λείψουν οι ικανότητες του Γκάστον».
0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια