Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ

 

Φίλοι της ΑΕΚ.

Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αποψινής αναμέτρησης με την Αντβέρπ, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε για μια ακόμη φορά την τεράστια σημασία και την απόλυτη προσοχή που αποδίδει η UEFA στο συγκεκριμένο ματς. Ένα ματς «high profile» στην αντίστοιχη διαβάθμιση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Το αντιμετωπίζουν όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά ως τελικό από την άποψη των απαιτήσεων για τα οργανωτικά και κυρίως για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή του.

Όπως είχαμε την ευκαιρία να δούμε και σε ματς άλλων ομάδων, η χρήση laser και οι κροτίδες δημιούργησαν σημαντικά προβλήματα. Πέρα από τον κίνδυνο τιμωριών, κάθε άλλο παρά βοηθούν την ομάδα της οποίας οι οπαδοί κάνουν χρήση τους. Βοηθούν τον αντίπαλο και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Όπως το καταλάβαμε και πράξαμε όλοι ανάλογα, στο ματς με την Ντινάμο. Κι έτσι βοηθήσαμε την ομάδα μας να μη χάσει τον ρυθμό της και κυρίως να μπορέσει μέσα σε λίγα λεπτά να πετύχει και την ισοφάριση, μετά την μείωση του σκορ.

Κατέστη σαφές και από πλευράς UEFA πως καπνογόνα, βεγγαλικά, κροτίδες, laser αποτελούν κόκκινη γραμμή γι' αυτούς και θα αντιμετωπιστούν πολύ αυστηρά. Το γνωρίζουμε έτσι κι αλλιώς, δεν είναι τυχαίο όμως πως επαναλήφθηκε πολλές φορές και πρέπει και πάλι να επιστήσουμε την προσοχή.

Το ίδιο ισχύει και για την απόλυτη αναγκαιότητα κανείς να μην βρίσκεται σε διάδρομο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και παρακαλούμε πολύ για τη συνεργασία σας με την ασφάλεια του γηπέδου σε αυτό το κομμάτι.

Σας παρακαλούμε να έρθετε στην OPAP Arena το νωρίτερο δυνατό και υπενθυμίζουμε πως οι θύρες ανοίγουν στις 19.00. Μην έχετε μαζί σας σακίδια ή σακούλες κι επιπλέον γνωστοποιούμε πως δεν επιτρέπεται και η είσοδος σε όσους έχουν μαζί τους κράνη. Είναι εντολή των αρμόδιων για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Για μια ακόμη φορά τονίζουμε, επειδή συχνά γίνεται αιτία μεγάλης ταλαιπωρίας στις εισόδους, πως κανένα παιδί που δεν έχει εισιτήριο δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο.

Οι προέλεγχοι θα είναι αυστηροί με συμμετοχή και της ΕΛ.ΑΣ όπως είμαστε υποχρεωμένοι και χωρίς εισιτήριο μετά τις 19.00 κανείς δεν θα μπορεί να προχωρήσει πέρα από αυτούς. Όπως και κανείς δεν θα μπορεί να προχωρήσει εφόσον φέρει οποιοδήποτε από τα αντικείμενα που σημειώσαμε και πιο πάνω πως απαγορεύονται.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που η OPAP Arena θα έχει και οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας. Περίπου 350 οπαδοί της Αντβέρπ θα βρίσκονται σε χώρο στις θύρες 46-48 και είναι αυτονόητη η απαίτηση κανείς από μας να μην ασχοληθεί με την παρουσία τους. Το μόνο που απασχολεί είναι να έρθουν, να δουν το ματς, να υποστηρίξουν την ομάδα τους και να φύγουν ομαλά. Όπως έγινε και με την δική μας παρουσία στις εξέδρες του γηπέδου της Αντβέρπ, όπου δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Η ομάδα σας έχει απόλυτη ανάγκη. Την στήριξη σας, αλλά και την συνεργασία σας για να κυλήσουν όλα ομαλά. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως όταν συμβαίνει αυτό, στην συνέχεια ακολουθεί και η αγωνιστική επιτυχία που είναι άλλωστε και ο λόγος που θα είμαστε το βράδυ στο γήπεδο. Οι παίκτες, όπως είδατε και σε σχετικά βίντεο, ζητούν την στήριξη σας σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με υπομονή, ψυχραιμία και πάντα θετική σκέψη.

To πιστέψατε ως το τέλος με την Ντινάμο και βοηθήσατε για να γίνει. Εσείς με την υποδειγματική σας συμπεριφορά επιτρέψατε στην ομάδα να εξαντλήσει στο γήπεδο όλες τις δυνατότητες για να ανατρέψει την κατάσταση και τα κατάφερε. Το ίδιο είμαστε σίγουροι πως θα γίνει κι απόψε. Όλοι μαζί για την μεγάλη πρόκριση, όλοι μαζί για την προστασία της ομάδας.
ΠΗΓΗ: A.E.K F.C.

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια