Αμετανόητοι οι Κροάτες εγκληματίες της ΒΒΒ, δεν λένε συγγνώμη και ζητούν τα ρέστα: «Μην καταστρέφετε και παίζετε με τις ζωές των νέων για εντυπωσιασμό»!


Με προκλητικό ύφος και χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης οι «Bad Blue Boys» τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά μετά τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Για πρώτη φορά μετά την αιματηρή επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι Bad Blue Boys εξέδωσαν ανακοίνωση και πήραν θέση.

Οι Bad Blue Boys κάνουν λόγο για άνευ προηγουμένου λιντσάρισμα των Κροατών συλληφθέντων στην Αθήνα, «το οποίο ξεκίνησε από τα ελληνικά ΜΜΕ και το ελληνικό κοινό τους. «Δυστυχώς ένα μεγάλος μέρος του κροατικού κοινού και των ΜΜΕ συμμετέχει επίσης σε αυτό», ανέφεραν οι Bad Blue Boys.

Στη συνέχεια τόνισαν ότι τα κροατικά ΜΜΕ δέχονται με ευκολία τις κατηγορίες σε βάρος των Κροατών συλληφθέντων για την τραγωδία αν και δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος τους. «Ούτε μπορούν να υπάρξουν όπως θα δείξει ο χρόνος σύντομα», σημείωσαν οι Bad Blue Boys.

Μάλιστα κατηγόρησαν την ΕΛ.ΑΣ. ότι προσπαθεί να φτιάξει ένα σενάριο και να κατηγορήσει τους Κροάτες για την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη. Ωστόσο σημείωσαν ότι 7 από τους δικούς τους οργανωμένους οπαδούς έχουν τραύματα από μαχαίρι και ένας από τους αυτούς δέχθηκε 7 μαχαιριές. Τέλος κάλεσαν τα ΜΜΕ και τους πολίτες της Κροατίας να σταματήσουν το λιντσάρισμα των Κροατών πολιτών και να μην συμμετέχουν σε αυτό. «Μην καταστρέφετε και μην παίζετε με τις ζωές νέων ανθρώπων», κατέληξε η ανακοίνωση των Bad Blue Boys.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι BBB:

«Αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε μετά το πρωτοφανές λιντσάρισμα των Bad Blue Boys στην Αθήνα από τα ελληνικά ΜΜΕ και το κοινό τους. Δυστυχώς σε όλα αυτά συμμετέχει και ένα μεγάλο μέρος του κροατικού κοινού και των ΜΜΕ.

Είναι απίστευτη η ευκολία με την οποία αποδέχονται τα κροατικά ΜΜΕ το γεγονός ότι τα μέλη μας φέρουν την ευθύνη για την τραγωδία που συνέβη και δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό. Ούτε μπορεί να υπάρξουν, όπως θα δείξει σύντομα ο χρόνος. Υπάρχει μόνο μια δήθεν «έρευνα» από τη συμβιβασμένη ελληνική αστυνομία, της οποίας ο μοναδικός στόχος είναι να κατευθύνει στη συνέχεια ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η επαίσχυντη χειρονομία της χρήσης μαχαιριού σε μια σύγκρουση οπαδών θα αποδίδεται στους Κροάτες για να ικανοποιήσουν το αιμοδιψή κοινό, τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς.

Την ίδια ώρα, επτά αδέρφια μας που βρίσκονται στην Αθήνα τραυματίστηκαν από τη χρήση μαχαιριών. Τρεις τραυματίστηκαν από φωτοβολίδες και ένα μέλος της ομάδας μας δέχθηκε έως και επτά (7!) μαχαιριές. Υπάρχει κάποιος στην Κροατία για τον οποίο αυτά που αναφέρουμε διαταράσσουν το αφήγημα σύμφωνα με την οποία οι Bad Blue Boys ευθύνονται για όλα;

Απευθύνουμε έκκληση σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και το κοινό της Κροατίας: Σταματήστε αυτό το λιντσάρισμα που έχεις ως στόχο εκατό Κροάτες πολίτες και μην συμμετέχετε σε αυτό! Μην καταστρέφετε και παίζετε με τις ζωές των νέων για τον εντυπωσιασμό!»


Η παραπάνω ανακοίνωση δείχνει πόσο χαμηλή νοημοσύνη έχουν και πως με ένα πληκτρολόγιο προσπαθούν να διαψεύσουν πραγματικά και αληθή γεγονότα. Δείτε και παρακάτω ένα από τα πολλά αποδεικτικά στοιχεία για το τι κάνατε και προκάλεσαν αυτά τα δυσάρεστα αποτελέσματα.


ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια