«Το δικό μας παιχνίδι, για τη νίκη ξανά - Δεν επιτρέπεται χαλάρωση»


Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην συνέντευξη τύπου για τη χαλάρωση που δεν πρέπει να υπάρχει και την βοήθεια του κόσμου που θα βρεθεί στην «Αγιά Σοφιά - Opap Arena»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν πρέπει να χαλαρώσει!

Πιο αναλυτικά ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε:

– Για το αν κρύβει παγίδες το ματς, μετά τη νίκη στο Ζάγκρεμπ: 

«Πιστεύω πως το προηγούμενο ματς έχει πλέον τελειώσει. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς. Γιατί αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που παίζει καλά ποδόσφαιρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, για να πάρουμε τη νίκη».

– Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο, που λαχταρά την πρόκριση αλλά είναι φορτισμένος συναισθηματικά: 

«Είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι που θα έχουμε την στήριξη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές μας θα νιώσουν αυτή την αγάπη που τους μεταφέρεται παντα στο γήπεδο μας. Και θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να μπορέσουμε να προκριθούμε»


– Για το εάν είναι η ομάδα έτοιμη, για τόσα συνεχόμενα ματς και μάλιστα κρίσιμα, αμέσως μετά την προετοιμασία: 

«Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει ένας πολύ καλός ανταγωνισμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Οι δικές μου αποφάσεις είναι όλο και πιο δύσκολες. Ταυτόχρονα αυτό που μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί ξέρω πως μπορώ να υπολογίζω σ’ όλους τους παίκτες. Και σίγουρα θα υπάρξει ροτέισον σ’ όλα αυτά τα παιχνίδια».

– Για το τι περιμένει αύριο από την ΑΕΚ, σε σχέση με το πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ: 

«Παίξαμε πολύ καλύτερα στο πρώτο ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Διορθώσαμε κάποια πράγματα, που είχαμε συζητήσει πριν από το παιχνίδι. Και παίζαμε απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έπαιξε καλά. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το πρώτο παιχνίδι, καταλάβαμε πως οποιαδήποτε χαλάρωση απέναντι σ’ αυτόν τον αντίπαλο, δεν επιτρέπεται. Και το καλύτερο παράδειγμα είναι ο τρόπος που τελειώσαμε το παιχνίδι και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε εξ αρχής».


– Για το πόσο δύσκολο είναι να παίξει η ΑΕΚ σ’ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και για το τι πρέπει να γίνει για να απομονωθεί η βία από το ποδόσφαιρο: 

«Θεωρώ πως αυτό το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ. Η βία υπάρχει στον κόσμο, όχι στο ποδόσφαιρο. Και πιστεύω πως υπάρχει κόσμος που είναι εξειδικευμένος για να ελέγξει την βία. Εμείς είμαστε μέρος ενός θεάματος που προσπαθεί να δώσει χαρά στον κόσμο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε καλύτεροι επαγγελματίες. Να επιδεικνύουμε την δέσμευση που έχουμε στο κλαμπ. Αλλά μιλώντας για την βία στο ποδόσφαιρο, πρέπει να επικεντρωθούμε γενικά στην βία στον κόσμο. Ακόμα υπάρχουν πόλεμοι. Εγώ είμαι υπέρ της ειρήνης και ακόμα δεν χωράει στο μυαλό μου που χάνει την ζωή του κάποιος για το ποδόσφαιρο ή σε πολλές χώρες κάποιος χάνει την ζωή του για ένα ζευγάρι παπούτσια. Και επομένως το πρόβλημα της βίας είναι πολύ πιο βαθύ από το ποδόσφαιρο».


ΕΤΣΙ ΑΛΜΕΪΔΑ! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ!


ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια