ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ enwsi.gr: Η ΑΕΚ πήρε μόνιμη άδεια λειτουργίας για την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!


Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του enwsi.gr για την μόνιμη άδεια λειτουργίας που πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!

Άδεια «μόνιμης» λειτουργίας απέκτησε εδώ και λίγες ώρες η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Όπως γνωρίζετε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τον πρώτο χρόνο λειτούργησε με δύο άδειες που είχαν… ημερομηνία λήξης. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο «Ναός» είχε λειτουργήσει με προσωρινή άδεια από την Περιφέρεια Αττικής μέχρι και τις 26 Μαρτίου. Με νέα της απόφαση στις 22/3/2023 η Περιφέρεια είχε γνωστοποιήσει την παράταση της προσωρινής Άδεια Λειτουργίας της μέχρι τις 31 Αυγούστου 2023.

Εδώ και λίγες ώρες όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr η «Αγιά Σοφιά- OPAP Arena» έχει πάρει άδεια λειτουργίας για δύο χρόνια (μέχρι το 2025) και αναμένεται να κοινοποιηθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς!

Και αυτές οι αποκλειστικές πληροφορίες ήρθαν να επιβεβαιωθούν λίγο αργότερα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ ανέφερε ότι «εδώ και λίγες ώρες η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» απέκτησε μόνιμη άδεια λειτουργίας μετά και την υπογραφή του αντιπεριφερειάρχη αρμόδιου για τα θέματα Αθλητισμού, Βασίλη Γιαννακόπουλου. Η OPAP Arena πέρασε τις προηγούμενες ημέρες όλα τα τεστ από την αρμόδια επιτροπή και πλέον έχει μόνιμη άδεια λειτουργίας».

Η ΑΕΚ διευκρίνισε και γιατί η μόνιμη άδεια λειτουργίας έχει ισχύ για δύο χρόνια, διότι υπήρξαν προφανώς κακεντρεχή ρεπορτάζ περί της διετίας. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ελληνική νομοθεσία δίνεται ανώτατο όριο στις μόνιμες άδειες για δύο χρόνια και μετά οι εγκαταστάσεις αδειοδοτούνται ξανά με μία τυπική διαδικασία που ακολουθείται παντού και είναι η αξιολόγηση σε δυο χρόνια. «Είναι μόνιμη η άδεια λειτουργίας» έλεγαν, μάλιστα, από την ΑΕΚ!
ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια