«Ντου» των οπαδών της ΑΕΚ σε ανάρτηση του Πινέδα (ΦΩΤΟ)



Οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν «ντου» σε ανάρτηση του Ορμπελίν Πινέδα ζητώντας του να μείνει στην ΑΕΚ

Μια φωτογραφία από την προπόνηση με την εθνική Μεξικού έκανε ανάρτηση ο Πινέδα και δέχθηκε μαζική επίθεση… αγάπης από οπαδούς της ΑΕΚ με απαίτηση να παραμείνει

Μπορεί ο Ορμπελίν Πινέδα έτσι κι αλλιώς να έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ, έστω και αν έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι στο χέρι του. Παρόλα αυτά, οι οπαδοί της Ένωσης φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να εξασφαλίσουν πως ο Μεξικανός θα «ψηφίσει» την Ένωση για το μέλλον του. Αυτή τη φορά, η αφορμή ήταν μια ανάρτηση του Πινέδα στο instagram.

Ο Μεξικανός χαφ «πόσταρε» μια φωτογραφία του από την προπόνηση της εθνικής του ομάδας, στην οποία έχει ενσωματωθεί ενόψει του «Golden Cup». Και αυτό που συνέβη, ήταν να δεχθεί ένα τεράστιο… ντου από τους οπαδούς της ΑΕΚ με συνεχόμενα σχόλια, με τα οποία του ζητούσαν, σχεδόν απαιτούσαν, να παραμείνει στην ομάδα.


Κάποια είχαν ήταν λακωνικά. «Μείνε στην ΑΕΚ». Κάποια άλλα, είχαν επίκληση στο συναίσθημα όπως «στην ΑΕΚ μόνο έχεις όλη την αγάπη που χρειάζεσαι εσύ και η οικογένεια σου». Υπήρχαν αρκετά που «πόνταραν» στις αγωνιστικές φιλοδοξίες του Πινέδα. Όπως «στην ΑΕΚ θα είσαι ένας πρωταθλητής» ή «μείνε στην ΑΕΚ και θα είσαι για δέκα χρόνια βασικός στην εθνική Μεξικού». αλλά και «μείνε στην ΑΕΚ γιατί αξίζεις να παίξεις στο Champions League».

Φυσικά υπήρχαν και αυτά τα μηνύματα, που ήταν μισά αγγλικά και μισά ελληνικά. Όπως για παράδειγμα το «stay in AEK, ρε παιχταρά», που πάντως σίγουρα το κατάλαβε ο Πινέδα, έστω και αν ακόμα τον δυσκολεύουν αρκετά τα ελληνικά. Όπως σίγουρα κατάλαβε και μηνύματα που δεν ήταν political correct αλλά έδειχναν οικειότητα με… κλασικό τρόπο όπως «stay in AEK ρε μ……». Ενώ με πολλά μηνύματα, οπαδοί τον παρακαλούσαν να παραμείνει.



ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια