Μήνυμα ενθουσιασμού από την ΑΕΚ: «Μετά από 2,5 ώρες μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τα διαρκείας κινούνται με ρυθμούς sold out» (ΦΩΤΟ)


Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχει βαλθεί να τρελάνει όλο τον κόσμο εξαφανίζοντας τα διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν

Ντελίριο στον κόσμο της ΑΕΚ!

Οι φίλαθλοι της Ένωσης έχουν από νωρίς «τρελαθεί» για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας με τον Δικέφαλο να ενημερώνει σχετικά για την πορεία της διάθεσης των διαρκείας.

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ: «Περίπου 2,5 ώρες μετά το άνοιγμα της διαδικτυακής πλατφόρμας και του τηλεφωνικού κέντρου για τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2023-2024 και μπορούμε πλέον με ασφάλεια να πούμε πως οι πωλήσεις κινούνται σε ρυθμούς sold out!

Ο κόσμος μας, ο κόσμος της μεγάλης ΑΕΚ ανταποκρίνεται σε βαθμό που ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις που μπορούσαμε να έχουμε. Όλα δείχνουν πως η διάθεση για την σεζόν που έρχεται θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Πρέπει να σημειωθεί πως η αποκλειστικά ηλεκτρονική και τηλεφωνική διάθεση ήδη προσφέρει την ευκαιρία σε πολλούς περισσότερους φιλάθλους μας να ολοκληρώσουν την διαδικασία νωρίς. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα στην πρώτη ώρα διάθεσης, ανανεώθηκε αριθμός εισιτηρίων διαρκείας που πολύ δύσκολα θα μπορούσε να διατεθεί μέσα σε μια μέρα με προσωπική παρουσία.

Η υπομονή ειδικά για την τηλεφωνική διάθεση, εξακολουθεί να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για όλους, συνεχίζουμε να σας την ζητάμε και σας ευχαριστούμε γι΄αυτό. Κυρίως όμως σας ευχαριστούμε για την μεγάλη σας αγάπη και την απίστευτη ανταπόκριση. Η OPAP Arena από τις πρώτες 2,5 ώρες διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, γεμίζει και για την νέα σεζόν!».

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια